vineri, 22 iulie 2016

Primele fotografii cu Renault Captur

 

A venit si ziua cea mare in care am fost sunati de dealer sa venim sa ne ridicam masina.
Acestea sunt primele fotografii. Dealerul ne-a explicat succint in 10 minute cam ce trebuie sa stim legat de masina ( butoanele de pe telecomanda, pachetul legislativ, roata de rezerva, am mai intrebat cate ceva de dezactivarea sistemului START&STOP, numerele rosi, s.a.)
Primul lucru, a trebuit sa mergem la cea mai apropiata statie de benzina pentru a alimenta cu carburant. Statia fiind aproape de dealer ( 200-300 metri ) si fiind entuziasmati de ' prima cheie ', nu ne-am mai pus centurile de siguranta. La inceput un bipait discret, dar totusi ferm, ne avertiza ca nu ne-am pus centurile de siguranta. Aceasta avertizare sonora s-a transformat in cateva zeci de metri intr-un semnal acustic puternic, incat am crezut ca ceva mai grav s-a intamplat ( ca am ramas fara benzina sau vreo portiera e deschisa complet ). Destul de rapid ne-am dat seama ca era vorba de centurile de siguranta. Masina efectiv parca te cearta daca pasagerii din fata nu poarta centura de siguranta. Si uite asa, dupa multi ani in care nu am purtat centura de siguranta prin oras, odata cu cumpararea Captur-ului, primul gest inainte de a porni la un drum fie el si scurt, este acela de a clipsa centura de siguranta. Bravo Renault!
Asteptarea a durat cam 3 saptamani, desi ne inarmasem cu rabdare pentru ca in contract scria ceva de 3 luni. Am avut noroc ca au gasit la alti dealeri masina cu dotarile pentru care noi optasem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comportament Renault Captur pe autostrada

A venit vremea concediilor si am plecat cu Capturul la Marea Neagra, la Costinesti, impreuna cu familia - doi adulti si doi copii plus bagaj...